Υπηρεσίες

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η Courier24 & delivery services

Νυχτερίνες υπηρεσίες courier-delivery 20:00 – 08:00

Μας δίνετε εντολή για το πώς θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε και την ολοκληρώνουμε εντός 90λεπτών, με απλή παραλαβή παράδοση ή με την χρήση της υπηρεσίας αγοράς. 

 

Δείτε περισσότερα

Αυθημερόν παραλάβες-παραδόσεις για την Θεσσαλονίκη

Παρέχουμε γρήγορες αυθημερόν υπηρεσίες courier, παραλαμβάνωντας φάκελο ή δεμα από το χώρο σας. Η παράδοση γίνεται εντός 3 ωρών ή την ώρα που θα μας υποδείξετε εσείς σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης

Δείτε περισσότερα

Delivery services της courier24

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας διαλέγοντας μία από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Courier24. Εμείς αναλαμβάνουμε την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση στον ελάχιστο χρόνο.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελίας τους, που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και πάνω απ’όλα που τους ενδιαφέρει να νιώσουν μοναδικοί. Το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας είναι  6,20€ ( συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ) και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Ο πελάτης επιλέγει τον τρόπο πληρωμής που τον εξυπηρετεί είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με αντικαταβολή στον διανομέα μας. Τέλος ο πελάτης έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει την επιχείρηση και τα προιόντα της καθώς και την εξυπηρέτηση της courier24gr κάτι που επιθυμούμε με σκοπό την μέγιστη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Δείτε περισσότερα

Courier για την υπόλοιπη ελλάδα

Παραλαμβάνουμε απο το χώρο σας φάκελο ή δέμα και το αποστέλουμε σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Η παράδοση γίνεται από συνεργαζόμενη courier.

Δείτε περισσότερα