Τιμοκατάλογος

Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις των υπηρεσιών μας

Παραλαβή παράδοση

Αυθημερόν υπηρεσία για τη Θεσσαλονίκη, για φάκελο ή δέμα έως 5kg(για κάθε επιπλέον kg +2,00€) που πρέπει να παραδοθεί εντός της ημέρας. Για τη ζώνη 1 ζώνη 1 το κόστος ανέρχεται στα 6,20€/εντός 90λεπτών, για τη Για τη zώνη 2 ζώνη 2 στα 10,50€/ εντός τριών ωρών και για τη ζώνη 3 στα 14,20€ εντός τεσσάρων ωρών. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Είσπραξη και απόδοση αντικαταβολής

Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει τη παραλαβή του φακέλου ή του δέματος που θέλετε να αποστείλετε και την παράδοσή του την ίδια ημέρα. Τα χρήματα που εισπράττονται από την αντικαταβολή επιστρέφονται σε εσάς εντός δύο εργάσιμων ημερών εφόσον έχει παραδοθεί το δέμα. Με την παραλαβή της αποστολής σας χρεώνεστε με όλες τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει. Παραλαβή – Παράδοση – Είσπραξη και απόδοση αντ/βολής. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,50€

Αποστολές σε όλη την ελλάδα

Παραλαβή από το χώρο σας και παράδοση από συνεργαζόμενη κούριερ εντός δύο εργάσιμων ημερών, στο προορισμό που θα επιλέξετε. Για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση γίνεται εντός τριών εργάσιμων ημερών. Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 7€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.( +4€ για τη χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής )

Express 60 λεπτά

Παραλαβή – παράδοση του φακέλου ή του δέματος (έως 5kg) εντός 60 λεπτών από την επικοινωνία μας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφόρα τη ζώνη 1 ζώνη 1 . Το κόστος της ανέρχεται στα 12,40€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Delivery services » Νέα υπηρεσία

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας διαλέγοντας μία απο τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Courier24. Το κόστος της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται στα 6,20€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η ολοκλήρωση της αποστολής γίνεται εντός 90 λεπτών